-1
archive,tax-portfolio_category,term-komplementbyggnad,term-102,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-2.2.7,select-theme-ver-8.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21811
attefallshus_1

Attefallshus C

Attefallshus i slänt

 
Attefallshuset ligger i den branta slänten bakom huset. För att möta höjdskillnaderna är byggnaden på en högre nivå i förhållande till det befintliga huset. En trappa binder samman nivåerna. Tillsammans med huvudhuset ramar attefallshuset in träterrassen och bildar ett fint uterum. Från attefallshusets stora rum kan man skymta vattnet nedanför höjden. Trots att huset är litet så finns alla funktioner och blir ett bra komplement till boendet. Fasaden är klädd med träpanel målad med svart bets och har gråa plåtdetaljer.

Bastuhus_3

Bastuhus P

Nybyggnad av bastuhus och brygga

 

Ett bastuhus byggd på brygga vid vattnet. Från basturummet har man utblick mot fjärden utanför sundet. Huset innehåller också ett litet relaxrum med utblick över bryggan. Vinkeln mellan huskropparna ger en fin uteplats i södersolen varifrån man också kan se igenom huset och ut mot fjärden. Byggnadens utformning efterliknar huvudhusets arkitektur.