163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
  • Tillbyggnad_I_2
  • Tillbyggnad_I_3
  • Tillbyggnad_I_1

Tillbyggnad villa I

Tillbyggnad med nytt vardagsrum till 50-talshus

 
Tillbyggnaden består av ett vardagsrum som tillsammans med ursprungliga huset ramar in en sydvästvänd terrass. Tillbyggnadsvolymen skiljer sig tydligt med ett annat formspråk från den ursprungliga byggnaden i gult tegel. Den nya volymen har en träfasad med rundade yttre hörn klädd med stående träribbor. Ribborna framhäver de rundade formerna. Taket har en asymmetrisk vinkling för att följa planens form. Stora fönster släpper in ljus även till köket som ligger innanför vardagsrummet.