18777
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18777,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
  • Tillbyggnad W 1
  • Tillbyggnad_W_2
  • Tillbyggnad_W_4

Tillbyggnad villa W

Tillbyggnad i ett plan till villa i Täby

 
I vinkel mot ursprungsbyggnaden fanns det möjlighet att göra en tillbyggnad. Den ena yttersidan av tillbyggnaden följer tomtens form och den andra sidan är rätvinklig mot ursprungshuset. Dessa riktningar skapar en form och därmed ett rum som öppnar sig mot trädgården med ett stort glasparti. Taket vinklas också uppåt mot himlen för att få in mesta möjliga ljus. Längs rummets långsida finns flera mindre fönstergluggar på varierande höjd som skapar små, enkla tavlor med olika motiv. Gaveln med det stora fönstret har mörkt fasadmaterial i plåt som står i kontrast mot den ljusa träfasaden på långsidan.
 
Fotograf: Karin Björkquist